Over Marjon

Over Marjon

Marjon Matthijsse

Haarstudio Marjon is een kleine kapsalon in Burgh-Haamstede sinds 2003.

Waar service, kwaliteit en gezelligheid in een hoog vaandel staan.

Ik werk uitsluitend met de beste topproducten van Goldwell. Dit merk is alleen verkrijgbaar bij de kapper, en is in staat om het haar te herstellen, verzegelen en beschermen.

Tevens volg ik regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en de laatste trends.

Ik zit sinds 1972 in het kappersvak en in dit mooie vak enorm veel ervaring opgedaan. Als extra service in Burgh-Haamstede kom ik u halen en brengen indien u slecht ter been bent.

Diploma's en certificaten

Marjon heeft de basis opleiding Dermatologie van U-Consultancy voor kappers en haarwerkers met goed gevolg afgelegd.

Het is belangrijk om bepaalde symptomen van haarziekte of huidaandoeningen te herkennen. In de cursus leerde ze daarbij alles over de opbouw van de huid en haren en de functies, afwijkingen van de hoofdhuid en haren en praktische adviezen over haarproducten,cosmetica en verzorging. Bijv. Mediceuticals producten sluiten hier heel goed op aan.

Daarnaast kreeg ze de basis kennis over huidziekten zoals psoriasis, eczeem, infecties en de behandelingen. Nu kan zij goedaardige en kwaadaardige plekjes op de hoofdhuid en de haargrens herkennen en klanten doorverwijzen naar de huisarts. En kent ze de meest voorkomende Dermatologische problemen aan haren en hoofdhuid. En ze bekend met alopecia area en alopecia androgenetica.